ODSIF Intelligence Made Easy
Danske ODSIF sider Tyske ODSIF sider English ODSIF WEB

LED-natlampe der tænder lyset ved bevægelse om natten

LED-natlampe

- Undgå at forstyrre din søvn, når du skal noget om natten.
- Gå ikke ind i fonrhindringer i mørket.

Undgå følgende situation:

Forestil dig, at du vågner op om natten. Du er bare tørstig som en islænding, der har drukket en tønde mjød og kløvet et menneske fra hoved ned til navle. Du rækker ud efter bordlampen på natbordet, vælter øldåsen med den øl, du syntes var bydende nødvendig at åbne, lige inden du faldt bevidstløs om, og Nordiske Fortidssagaer (3 bind, 1829-30) af Carl Christian Rafn bliver overhældt med øl. Trods sprittågen vågner du op med et spjæt, iler ud i køkkenet efter en køkkenrulle og går i gang med et ynkeligt forsøg på at begrænse skaderne. Resten af natten og hele søndagen er du skiftevis vred på dig selv og forsøger at finde på en historie til det Kongelige bibliotek, hvor bogen allernådigst blev udlånt fra med den kommentar, at der skulle passes på den, da dette var det eneste eksemplar, de havde, imens tømmermændene banker lystigt derudad.

Også dette kan du undgå:

Du kommer ind i soveværelset kun iklædt nylonstrømper til at beskytte dine tæer. Det er mørkt, så du ser ikke den støvsuger, din mand har efterladt midt på gulvet. Du kommer til at banke tæerne ind i støvsugeren og vækker derved den slambert, som ligger i sengen, og som søvndyssigt meddeler dig, at du skal være stille. Du halter videre i retning mod din side af sengen. Du er overbevist om, at lilletåen er brækket, og den ved siden af er i en meget sølle tilstand. Du ligger vågen i sengen, du mærker pulsen dunke i de formodede brækkede tæer, mens dyret ved siden af dig snorker højlydt for at understrege den dybe søvn. Søvn blev der desværre ikke meget af, da tankerne skifter mellem at mærke smerten fra tæerne og den tale, der skal holdes, når gemalen er færdig med sin skønhedssøvn.

Hvordan virker lampen?

Når der detekteres tilstrækkelig bevægelse i mørket i værelset, hvor lampen er placeret, f. eks at man rejser sig fra sengen eller går ind i værelset, tændes der et afdæmpet behageligt lys, der hverken gør dig lysvågen eller forstyrrer andres sovn. Lampen bruger samme skærm og underlag som SUNSET lampen, men er yderligere udstyret med en lyssensor og en bevægelsessensor. Lampen tænder ved en vis forprogrammeret bevægelse i mørke. Den vil derfor ikke tænde, hvis man bare vender sig roligt i sengen. Men hvis man nu kommer til at lave en stor nok bevægelse til at tænde lampen, vil lyset alligevel være så behageligt og afdæmpet, at det ikke vil forstyrre ens sovn. Lampen kan bruges som almindelig væglampe udover at have en natlampe funktinalitet.

Lampen findes i to varanter:

1. En med varmhvide LED'er, som tænder med en begrænset styrke om natten og kan tændes ved fuld styrke ved tryk på en kontakt foran på lampen, brug af vægkontakt fra ODSIF eller en smartphone, iPhone eller Android. Det sidste kræver dog en Telldus-sender

2. En med varmhvide LED'er samt multifarvede LED, som tænder med et behageligt afdæmpet gul-rødligt lys om natten og kan tændes ved fuld styrke ved tryk på en kontakt foran på lampen, brug af vægkontakt fra ODSIF eller en smartphone, iPhone eller Android. Det sidste kræver dog en Telldus-sender. Den har ligeledes som SUNSET temalampen 12 indbyggede lystemaer og fortræffelig belysning ved læselys.

Begge varianter fås i standardfarvene elokseret aluminium og sort, men kan på forespørgsel leveres i andre farver.

Tilbehør (klik på tilbehøret for at bestille)


Følgende er inkluderet, når du bestiller lampen:
  • Skruer og ravplug
  • Brugermanualsort natlampen Sølv natlampe Natlampe med lys
Teknisk information
Lysmængde: 420 lm
Effekt: 8 W
RA-værdi: 80
Lysfarve: 2700K
Lysdioder: Hvide: 4 stk. CREE MX-6
Lysdioder: RGB: 4 stk. KINGBRIGHT AAAF5051
Materiale: Skærm og bagplade af aluminium
Ledning: 1m. flad 220V ledning

ODSIF´s tlf. nummer: 45 81 22 11. Ring for at aftale fremvisning af vores produkter.
Eller send email:

'