ODSIF Intelligence Made Easy
Danske ODSIF sider Tyske ODSIF sider English ODSIF WEB

Produktkatagori - LED-lamper

Om produkterne

Anvendelse

Vi udvikler,producerer og sælger LED-lamper Inspirationen har vi fundet i vores pragtfulde nordiske natur. Alle vores lamper findes i tre forskellige hovedmodeller, en med ren hvidt lys som ikke kan dæmpes, en med ren hvidt lys som kan dæmpes og den sidste med multifarvede LED sammen med hvidt lys, hvor lyset kan tones i forskellige nuancer, som vi kalder lystemaer. Lamperne har et stærkt lys og egner sig derfor som den primære lyskilde. De er også dekorative om dagen, uden at de er tændte. Da de bruger LED-lys er de energivenlige og kan sagtens bruges på steder, hvor lyset skal være tændt en stor del af dagen. Lysdioderne holder typisk fra 30.000 timer og helt op til 50.000 timer og holder derfor i mange år. F. eks. holder lysdioderne i ca. 35 år i det tilfælde, at de er tændt ca. 4 timer hver dag.
LED-pendel - PIPE

Egner sig til alle steder, hvor der ønskes en indirekte belysning såsom køkken, stue, gang etc. Smuk hyggebelysning til f.eks. hjørne af stue eller over skænk. Hæng evt. 2 eller flere pendler forskudt sammen. Vælg nemt og bekvemt den rigtige belysning til den rigtige stemning
LED pendel PIPE
LED-væglampe - SUNSET

LED-væglampe. Fortræffelig belysning med hvidt lys og farvede lystemaer. Vælg nemt og bekvemt den rigtige belysning til den rigtige stemning.
LED lampe, type SUNSET
LED-pendel - WORLD

LED-pendel WORLD: Inspireret af vores planet med ækvator omkring har pendlen et aluminiumsbånd omkring sig, som indeholder LED-dioderne. Lyset spredes fra ækvator og reflekteres fra den hvide kuppel ud i rummet. Pendlen giver en behagelig lysspredning foroven og forneden og giver god belysning. Pendlen fås i to størrelser MEDIUM (30 cm i diameter) og LARGE (50 cm i diameter).
LED pendel - WORLD
LED-pendel - GLACIER

LED-pendel GLACIER. Fortræffelig belysning med flot lysspredning i rummet samt over f.eks. spisebord. Brugen af LED giver helt nye mulighed for designs, der aldrig er set før. Denne innovative LED-pendel i ODSIF-design har et åbent design i midten og lyskilderne er anbragt på ydersiden af lampen foroven og forneden i de slanke rør på de hvide skærme.
LED pendel Glacier
LED - NATLAMPE

LED-natlampen er baseret på SUNSET-lampen, men har yderligere en funktion mere. Den har nemlig indbygget lys og bevægelsessensor. Dette betyder, at den tænder automatisk med et blødt lys, der ikke er så kraftigt om natten.
LED natlampe
LED udendørs lampe - WATER

LED-lampen WATER er en dråbeformet udendørs lampe med lyset som en vifte nedad og en lystråle, som viser op ad eller i den retning, som dråben falder fra.
LED water lampe

Lamper - Tilbehør og reservedele

Tynd trådløs vægkontakt

Tynd trådløs vægkontakt i forskellige LK-designs. Kan bruges med alle Odsif's lamper, der kan fjernbetjenes.
Trådløs flad vægkontakt
Sender til tablets og smartphones.

Sender til tablets og smartphones. Denne sender skal forbindes til hjemmenetværket og kan derefter styres fra tablets og smartphones.
Telldus-sender

ODSIF´s tlf. nummer: 45 81 22 11. Ring for at aftale fremvisning af vores produkter.
Eller send email:

'