ODSIF Intelligence Made Easy
Danske ODSIF sider Tyske ODSIF sider English ODSIF WEB

LED-lamper

LED-lamper inspireret af vores nordiske natur

Fås med rent hvidt lys, dæmpbar hvidt lys og med multifarvede LED.

Det multifarvede lys kan tones i forskellige nuancer, som vi kalder lystemaer. Som noget nyt kan vores LED-lamper styres via smarthome og stemmestyring. De kan indstilles til at tænde og slukke på indstillede tider samt med ønsket lysnuancer.

LED-pendel - PIPE

Stilrene LED-pendler
Egner sig til alle steder, hvor der ønskes en indirekte belysning såsom køkken, stue, gang etc. Smuk hyggebelysning til f.eks. hjørne af stue eller over skænk Hæng evt. 2 eller flere pendler forskudt sammen. Vælg nemt og bekvemt den rigtige belysning til den rigtige stemning. Pendlen kan styres via smartphone og stemmestyring.
-- BESTIL HER --

LED-væglampe - SUNSET

LED-væglampe med farveskift
LED-væglampe. Fortræffelig belysning med hvidt lys og farvede lystemaer. Vælg nemt og bekvemt den rigtige belysning til den rigtige stemning. Væglamperne kan styres via smartphone og stemmestyring.
-- BESTIL HER --

LED-pendel - WORLD

LED-pendel - kuppel
LED-pendel WORLD. Inspireret af vores planet med ækvator omkring har pendlen et aluminiumsbånd omkring sig, som indeholder LED-dioderne. Lyset spredes fra ækvator og reflekteres fra den hvide kuppel ud i rummet. Pendlen giver en behagelig lysspredning foroven og forneden og giver god belysning.
-- BESTIL HER --

LED-pendel - GLACIER

LED-pendel - innovativt design
LED-pendel GLACIER. Fortræffelig belysning med flot lysspredning i rummet samt over f.eks. spisebord. Brugen af LED giver helt nye muligheder for designs, der aldrig er set før. Denne innovative LED-pendel i ODSIF-design har fået et åbent design i midten, og lyskilderne er anbragt på ydersiden af lampen foroven og forneden i de slanke rør på de hvide skærme.
-- BESTIL HER --

Tilbehør til LED-lamperne

Trådløs vægkontakt

Vægkontakt til Led-lamper
Tynd trådløs vægkontakt i forskellige LK-designs. Kan opsættes hvor som helst og bruges til betjening af lamperne (tænd, sluk og temaskift).
-- BESTIL HER --

ODSIF Smarthome-boks til smarthome-styring

Wifi styring til Led lamper
Smarthome-boks til styring af lamper, lys og andre enheder i boligen via smartphone (iPhone/Android) og tablet/iPad. Smarthome-boksen kobles til eget wi-fi-net. Indstil selv tider for, hvornår lamperne skal tænde og slukke og med hvilken lysnuance.
-- BESTIL HER --

Kontaktinformation

ODSIF
CVR 16827290
Mølledamsvej 5
3460 Birkerød
stopSpam()
Tlf: 45812211
Kontakt os for at aftale fremvisning af vores produkter.

Betaling og levering

   
Salg og leveringsbetingelser