ODSIF Intelligence Made Easy
Danske ODSIF sider Tyske ODSIF sider English ODSIF WEB

OM ODSIF

ODSIF - Intelligence Made Easy

ODSIF er specialister i elegante og kundetilpassede smarthome-løsninger til private boliger samt handicap- og plejeboliger. Vi sætter en stor ære i at yde det ekstra, der skal til for at levere en æstetisk og elegant installation. Med vores eget lokale specialværksted kan vi være særdeles fleksible og selv fremstille specifikt tilbehør til installationerne for at efterkomme de særlige ønsker og behov, vores kunder måtte have. Vi bestræber os på til enhver tid at yde den bedst mulige service lige fra indledende rådgivning om valg af løsninger til hjælp og support, efter at produkterne er taget i brug.

ODSIF - grundlæggerne:

Ingibergur Helgason - Islandsk, MSE med mangeårig erfaring fra store internationale firmaer som nokia, ericsson og ibm. Har siden 2001 udviklet ODSIFs produkter bl.a BIG-O tempo guide til golfspillere, digitale gardinstænger, LED-temalamper, wifi- og stemmestyring af gardiner, lys, døre, vinduer m.m. En absolut arbejdshest, udholdende og grundig i sit arbejde. Kreativt og utraditionelt tænkende. Enhver udfordring - det er ikke noget problem!

Gitte Regine Bruhn Carstens - Dansk. Mange års erfaring som oversætter (engelsk, tysk, islandsk, dansk) fra eget oversættelsesfirma specialiseret i tekniske oversættelser. Co-designer hos ODSIF og varetager administration, salg, marketing, kommunikation samt technical writing. Kreativ og idérig, udadvendt og systematisk arbejdende. Lad os bare kaste os ud i det!

ODSIF-inspirationen

Vores inspirerende vandringer i vores fantastiske nordiske natur på uudforskede stier giver os virkelig en følelse af frihed og belønningen for at gå op, op og op for at nå en bjergtop kan vise sig at være en vidunderlig udsigt til et storslået landskab. Det er præcist sådan vi skaber vores designs og produkter. Ved at turde at gå på nye stier i stedet for de kendte, tør vi at skabe utraditionelle designs og produkter i stedet for at læne os op ad det allerede kendte. Uudforskede stier fører til nye og anderledes designs og produkter!

Kontaktinformation

ODSIF
CVR 16827290
Mølledamsvej 5
3460 Birkerød
stopSpam()
Tlf: 45812211
Kontakt os for at aftale fremvisning af vores produkter.

Betaling og levering

   
Salg og leveringsbetingelser