ODSIF Intelligence Made Easy
Danske ODSIF sider Tyske ODSIF sider English ODSIF WEB

OM ODSIF

ODSIF - historien

ODSIF startede i 2001 med udviklingen af et træningsapparat til golfspillere. I årene 2005-2006 udviklede Ingibergur den digitale gardinstang, som automatisk trækker gardinet fra om morgenen og for om aftenene hele året rundt. Den blev især populær til private boliger som forebyggende sikkerhed, da boligen ser beboet ud, hvis gardinerne trækkes for og fra, når man er på ferie. Udvalget omfatter i dag flere modeller med fjernbetjening,central styring (IHC), vægkontakt, tablet og smartphone etc. I 2006-2007 havde firmaet et mindre showroom på Kongevejen i Birkerød i Danmark. Januar 2008 flyttede ODSIF til større lokaler, hvor alle aktiviteter blev samlet under et tag med produktion, kontorer og et stort showroom. I 2010 introducerede ODSIF den første LED-temalampe - model SUNSET. Udvalget af LED-lamper omfatter nu flere pendler, gulvlamper samt væglamper.

ODSIF - grundlæggerne:

Ingibergur Helgason - Islandsk, MSE med mangeårig erfaring fra store internationale firmaer som nokia, ericsson og ibm. Har siden 2001 udviklet ODSIFs produkter bl.a BIG-O tempo guide til golfspillere, digitale gardinstænger og LED-temalamper. En absolut arbejdshest, udholdende og grundig i sit arbejde. Kreativt og utraditionelt tænkende. Enhver udfordring - det er ikke noget problem!

Gitte Regine Bruhn Carstens - Dansk. Mange års erfaring som oversætter (engelsk, tysk, islandsk, dansk) fra eget oversættelsesfirma specialiseret i tekniske oversættelser. Autodidakt billedkunstner i fritiden. Co-designer hos ODSIF og varetager administration, salg og marketing. Kreativ og idérig, udadvendt og systematisk arbejdende. Lad os bare kaste os ud i det!

ODSIF inspirationen

Vores inspirerende vandringer i vores fantastiske nordiske natur på uudforskede stier giver os virkelig en følelse af frihed og belønningen for at gå op, op og op for at nå en bjergtop kan vise sig at være en vidunderlig udsigt til et storslået landskab. Det er præcist sådan vi skaber vores designs og produkter. Ved at turde at gå på nye stier i stedet for de kendte, tør vi at skabe utraditionelle designs og produkter i stedet for at læne os op ad det allerede kendte. Uudforskede stier fører til nye og anderledes designs og produkter - så deraf Walk & Work!

Walk and work Undiscovered paths

ODSIF´s tlf. nummer: 45 81 22 11. Ring for at aftale fremvisning af vores produkter.
Eller send email:

'